2 04 2011

Sledetrening i Tinn

På fredag pakket jeg sleden og 4 hunder i bilen – så satte jeg og Saga kursen mot Tinn. Håpet var å få kjørt et par turer med sleden. Det fikk jeg 🙂 Det var kjempefin scooterløype fra Mestaulen og til Lufsjå. Jeg kjørte både på fredag og lørdag. Det var varmt og bløtt så hundene ble slitne, men vi fikk noen km så jeg er kjempefornøyd.

Da vi kom hjem lå det ny kajakk og ventet på meg 🙂 Har en Seabird kajakk fra før, men den passer meg litt dårlig – den er rett og slett beregnet på personer som er litt større enn meg. Nå gleder jeg meg masse til litt varmere vann og vær. Da ungene fant fram syklene og dro på sykkeltur ble det veldig klart at våren er her så det er håp om at jeg ikke må vente så lenge. En annen tanke som kom er at barmarksesongen 2011 starter nå 😉

Må også fortelle at Super har flyttet til Jon og Jannicke, de som hadde Jippi. Der får han det helt topp! Masse trening og oppmerksomhet. Dersom han går bra på trening kan det også hende han blir å treffe i løp – det hadde vært gøy! Det bor mye i den hunden selv om han ikke fant seg helt til rette forann sleden. Super kommer «hjem» igjen i påsken, da skal han være hos oss noen dager – det blir fint 🙂

Her er noen bilder fra i dag:

Må gjøre noen stopp underveis – hundene går hardt og særlig Nova ble etter hvert ganske sliten. Hun mangler grunntrening så det må vi jobbe med fram mot neste sesong.

Hundene har det helt topp! Været og føre er fint og vi er nesten helt aleine i fjellet – bare steggen som skratter i kjerret.

Fint med litt ekstra bremsekraft 😉

Texas (venstre) og Tango forann, Nova (venstre) og Sprint bak. De begynner å gå ok sammen – det er gøy!

Ikke så mye snø igjen i fjellet – kan nok spøke for påskeføre…

Tilbake på Åsli og ungene er klare for sykkeltur.

Reklame

Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: